Asiakastyytyväisyyden ytimessä yhdistämällä globaalit voimavarat

Asiakastyytyväisyyden ytimessä yhdistämällä globaalit voimavarat

Lapp Connectossa sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen ei tunne rajoja. Vastaamaan asiakkaidemme tuotantokapasiteetin kasvaneisiin tarpeisiin ja varmistaaksemme nopeat toimitukset, lähdimme ainutlaatuiselle matkalle. Toivotimme lämpimästi neljä lahjakasta kolleegaamme Puolan tehtaaltamme Vieremän Suomen tiimiin kolmeksi viikoksi

Huipputulokseen yhteistyöllä

Vieremässä paikallinen tiimimme otti Puolan kollegansa avosylin vastaan kokoonpanolinjoillamme. Asiakkaalle valmistettavat ohjauspaneelit vaativat yhteistyötä, ja tarkkojen ohjeiden noudattamista ja erinomaisen tiimikoordinaattorimme, Satu Partasen, opastuksen avulla uudet tiimin jäsenemme sulautuivat saumattomasti osaksi tuotantoa. Vieremän Production Engineer Ivan Makarihinen toteaa: "Yhteistyö on paikallinen vahvuutemme, ja yhteistyö sulautuikin nopeasti harmoniseksi ja tuottavaksi kumppanuudeksi."

Maailmanlaajuinen syke siivittää meitä

Kysyimme tietysti myös puolalaisilta kollegoiltamme kommentteja seikkailusta.
"Suomalaisten kollegojemme avustaminen on ollut mahtava kokemus, joka on lisännyt ymmärrystämme tuotantoprosessista ja laajentanut ammatillisia taitojamme. Tämä yhteistyö parantaa paitsi kielitaitoamme myös yhdisti meidät ihaniin kollegoihimme, jotka ovat aina avoimia uusille tiimijäsenille. Aikamme Vieremän tehtaalla oli lämpimän, tehokkaan ja ystävällisen ilmapiirin leimaamaa, mikä tekee meistä innokkaita palaamaan Lapp Connecton Suomen osastolle", kertoo Paulina Milewska.

poland-visitors-1-2023

Suomalaisuuden ytimessä 

Matkallamme suomalaiset kollegamme varmistivat, että jokainen hetki oli täynnä mielenkiintoisia hetkiä myös työn ulkopuolella. "Lähdimme matkaan Kuopioon, ja kiipesimme Puijo-tornin huipulle nähdäksemme henkeäsalpaavia maisemia. Suomi on todellakin tuhansien järvien maa. Vieremässä, missä majoituimme, näimme todellista luonnonkauneutta joka on selvästi Suomelle todella ominaista ja huomasimme, että saunoja on todellakin kaikkialla Suomessa! ? Pääsimme myös käymään suurimmalla asiakkaallamme Ponssella. Oli kiehtovaa nähdä lopputuote, johon käsiemme kautta kulkenut kokonaisuus lopulta päätyy. Suomen ilmasto ja maisemat lumosivat meidät, ja uskomme vahvasti, että tämä on vasta seikkailujemme alku tässä lumoavassa maassa", kertoo Paulina.

”Tämä tuotantoamme tukeva toiminta on loistava osoitus kyvystämme ja ketteryydestämme vastata asiakkaiden tarpeisiin. Kiitos puolalaisille kollegoillemme tuestanne! Yhdessä olemme vahvempia!”, Suomen yksiköiden Operations Manger Janne Rautula päättää.

poland-visitors-2-2023

Lue lisää meistä ja työntekijöistämme!