Kaapeli- ja johdinsarjavalmistus

valmistus-header-lapp-connecto
johdinsarjavalmistus

Lapp Connecto kehittää toimintaansa ja verkostoaan jatkuvasti. Tekemisemme perusta on aina suunnitteluyhteistyö asiakkaan kanssa. Olemme asiakkaittemme kanssa kasvava ja mukautuva yritys. Olemme hyviä muutoksenhallinnassa ja joustavuus on meille arkipäivää. 

Kaapeli- ja johdinsarjavalmistus perustuu vahvaan suunnittelu- ja komponenttiosaamiseen, sekä hyvään tuotantoteknologian hyödyntämiseen. Yhtiön osaaminen kattaa esimerkiksi massiiviset hyötyajoneuvo- ja hissiteollisuuden kaapelisarjat, sekä pienet elektroniikkateollisuuden johdinsarjat ja niiden jatkojalostamisen.

Palvelumme sisältää kaapeleiden ja johdinten automaattisen katkaisun, krimppauksen ja merkkauksen nykyaikaisilla laitteilla. Lopputuotteen laatu varmistetaan aina asiakkaan määrittelemällä tavalla. Tomitamme johdinsarjat myös kokonaistoimituksena osana isompaa kokonaisuutta. Esimerkiksi erilaiset ohjauskeskukset tai muut sähköiset kokoonpanot tai laitteet.

Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Hyvinkäällä, Vieremällä sekä Puolassa. Lisäksi valmistusta on myös alihankintatyönä Virossa.