Ura

lapp-connecto-ura-header-23

Ihmiset ova meidän sydän, aidosti ❤️
Connectolaiset viihtyvät työssään tutkitusti. Henkilöstökyselyssä esiin nousivat erityisen positiivisina asioina hyvä yhteishenki ja työilmapiiri, hyvä ja reilu esimiestyö, säännöllinen arkipäivätyö, jatkuva toimintatapojen ja työn kehittäminen sekä avoin tiedonkulku.

”Positiivisena näen esimiestyön: asiat hoidetaan heti kuntoon, jos on jotain ongelmia” - Työntekijä

Viihtymisestä kertoo myös se, että meillä työurat ovat varsin pitkiä ja meillä on mahdollisuus kehittää, laajentaa ja syventää omaa osaamista jatkuvasti. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja ihmistemme ammatilliseen kehittymiseen. Tarjoamme koulutusta, työssäoppimista ja työkiertoa paitsi LAPP Connectossa myös LAPP-konsernin sisällä. Meillä on useita eläviä esimerkkejä siitä, kuinka kokoonpanija on edennyt esihenkilöksi tai oman alansa syväosaajaksi. 

Perheyrityksenä pidämme huolta porukastamme ja tarjoamme hyvinvointia tukevia henkilöstöetuja, mm.:

lapp-connecto-tyoedut-23

One LAPP - yksi iso perhe #OneLapp
Olemme osa iso kansainvälistä LAPP-konsernia, joka tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja yhdessä tekemistä myös Suomen ulkopuolella.
Kannustamme kansainvälisyyteen ja työtehtävästä riippuen kannustamme tutustumaan muihin yksiköihin ympäri LAPP-maailmaa.
Meillä yhdistyykin nämä kaksi ominaisuutta parhaimmillaan, ison konsernin mielenkiintoiset mahdollisuudet ja lokaalin yhtiön mutkattomuus ja välittävä tunnelma.

Tutustu siis millaisia työtehtäviä on eri toimipisteissämme, kurkkaa avoimet työtehtävät tai laita avoin työhakemus tulemaan. Me olemme kiinnostuneita sinusta ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi LAPP-perhettä! 

Älä usko vain meitä, tässä TOP-asioita joita työntekijämme arvostavat työssään!

word-cloud-con-finn

Olemme osa suurempaa kokonaisuutta! Katso videolta millaista on työskennellä eri toimipisteissämme globaalisti.