Kompaktikiskosillat

kompaktitkiskot-18
kompaktikiskot-laippa-virranotin-uusi

Kompaktikiskot ovat matalaimpedassisia ja "sandwich"-rakenteisia. Valikoima sisältää kiskot 500 A - 6300 A nimellisvirroille alumiini- tai kuparijohtimisina. Kiskot saa 4 tai 5 napaisina. Kiskot ovat monipuolisia ja edustavan näköisiä.

Kompaktikiskoja voidaan käyttää mm. kiskosiltana muuntajan ja pääkeskuksen tai keskusten väillä tai nousu- tai siirtoverkoissa jakelukiskona. Kiskoilla voidaan syöttää myös valikoimassamme olevia MJ-, JL- ja TJ-jakelukiskoja. Käyttökohteita ovat mm. konesalit, sairaalat, liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöt ja tehtaat.

Kompaktin rakenteensa ansiosta kiskoilla on korkea oikosulkukestoisuus ja se aiheuttaa ympärilleen erittäin alhaisen sähkömagneettisen kentän. Liitostekniikka yksinkertainen, joten kisko on kevyt ja helppo asentaa. Kompaktin rakenteensa ansiosta kisko vie vähän tilaa ja soveltuu ahtaisiinkin paikkoihin. Kotelointiluokka vakiona IP 55.

Kiskot voidaan varustaa virranulosotoilla molemmin puolin kiskoa. Ulosottoon voidaan liittää laaja valikoima erilaisia virranottimia. Kiskot toimitetaan "avaimet käteen"-toimituksena, paikalleen asennettuna tai materiaalitoimituksena.

Kompaktikiskosiltaesite (englanninkielinen pdf)