Alive by LAPP - We keep your industry alive

Header

Tuomme teollisuuden eloon - se on tarkoituksemme. Vuodesta 1958 lähtien, kun Oskar Lapp keksi ensimmäisen teollisesti valmistetun ÖLFLEX®-ohjauskaapelin, LAPP on toimittanut räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Tavoitteemme: saada paras irti heidän teollisuudenalastaan heidän hyödykseen.

Mitä tarvitaan pitääkseen teollisuuden elinvoimaisena?

Kaapelimme ovat teollisuuden elämänverkkoja, jakamassa energiaa sinne, missä sitä tarvitaan. LAPPin luotettavat ja laadukkaat teollisuusratkaisut muodostavat saumattoman tuotannon hermojärjestelmän. Toimitamme luotettavia yhteyksiä projektillenne, yrityksellenne, ja teollisuudellenne.

Liikkuvista sovelluksista uuteen innovatiiviseen tasavirtateknologiaan tai ennakoivaan kunnossapitoon: LAPP luo kokonaisvaltaisia yhteyksien ratkaisuja - suunnittelusta logistiikkaan ja kaikkea siltä väliltä.

Energian, datan ja signaalien liittämiseen tarkoitetut kaaepliratkaisumme ovat kaikkien teollisuudenalojen standardeja. Ne on kehitetty asiantuntijoiden toimesta asiantuntijoille. Tarjoamme sinulle räätälöityjä liitäntäjärjestelmiä jokaiseen projektiin, oli se sitten kuinka vaativa tahansa. Laaja valikoima laadukkaita komponentteja on saatavilla milloin tahansa ja mille tahansa markkinoille: Yhdistämme osaamisen ja teknologian sitoutumiseen aina asiakkaidemme hyväksi.

We bring your industry to live - alive by LAPP.

Haluaisitko herättää teollisuutesi eloon?

Tutustu asiantuntijuuteemme mm. näillä teollisuuden aloilla

Opi lisää teollisuudenaloista, jotka ovat elinvoimaisia LAPPin ansiosta.