Uusi Lastensairaala

lastensairaala-1
kisko-lastensairaala

Uusi Lastensairaala luovutettiin käyttöön kesällä 2018. Lapp Connecto on ollut mukana rakennusprojektissa pienten potilaiden hyväksi vastaamalla rakennuksen virtakiskosiltojen toimituksesta ja asennuksesta.

Rakennusprojektin sähkötöistä vastaa Amplit Oy, jonka kanssa Lapp Connecto on tehnyt pitkään yhteistyötä. Lasten Sairaalan rakennusprojektin kumppaniksi Lapp Connecto eteni kilpailutuksen kautta. Saaduille tarjouksille suoritettiin laadullinen ja taloudellinen vertailu, jonka pohjalta Lapp Connectoa ehdotettiin rakennuttajalle.

- Lapp Connecton vahvuutena on toimitusvarmuus ja kilpailukykyiset hinnat. Erityisesti toimitusvarmuus on kultaakin kalliimpi asia meille, koska projektien aikataulut ovat tiukkoja. Vuosien varrella olen myös oppinut, että hyvän yhteistyön taustalla on se, että ihmiset tuntevat toisensa. Pidempiaikainen kaupankäynti muodostaa siteen, ja se helpottaa yhdessä toimimista. On mukavaa, että Lapp Connectolla yhteyshenkilöt ovat pysyneet samana vuodesta toiseen, Amplit Oy:n Tekninen johtaja Tomi Alanen kertoo.

Lastensairaalan kiskot ovat Lapp Connecton omaa kiskoa ja ne asennettiin paikoilleen sairaalaan heinä-elokuun vaihteessa 2017. Sairaalaympäristössä kiskoille ja asennukselle on erityisiä vaatimuksia magneettikenttien suhteen.

- Koen, että Lapp Connectolla on vankka asema näissä kiskoissa Suomen markkinoilla. Asennuspalvelu erottaa Lapp Connecton alan muista toimijoista. Asennuspalvelun ja kiskojen tuleminen yhdeltä ja samalta asiantuntijalta antaa projektille lisäarvoa, Alanen toteaa.

Amplit Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, joka sijoittuu Suomen kymmenen suurimman talotekniikkaurakoitsijan joukkoon. Talotekniikalla tarkoitetaan teknisiä järjestelmiä, joilla rakennuksiin luodaan miellyttävät elinolosuhteet ja toimintamahdollisuudet: lämpöä, vettä, ilmaa, valoa, sähköä sekä tieto- ja turvajärjestelmiä sisältäen kaikkia näiden ohjaukseen ja valvontaan liittyviä laitteita.

Tuotteet projektissa:

MJ-kiskosillat

MJ-kiskosillat

Nimellisvirroille 800 – 4000 A

kompaktikiskot-laippa-virranotin-uusi

Kompaktikiskosillat

Nimellisvirroille
500 - 6300 A