Laatu

lapp-connecto-iso14001-sertifioitu

ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifiointi

Lapp Connecto Oy työskentelee aktiivisesti ja määrätietoisesti laadun ja ympäristön kehittämiseksi. Kaikki Lapp Connecto Oy:n toiminnot on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti. Valvomme tuotteitamme EU RoHS direktiivin ja EU REACH määräysten mukaisesti.

3.11.2021 alkaen Lapp Connecton Suomen toiminnot on ISO 14001 sertifioitu. Miten se vaikuttaa toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.
 
- Sertifioidun ympäristöjärjestelmän johdosta tiedän, että ympäristöasiat otetaan laaja-alaisesti huomioon kaikessa toiminnassamme. Se on ennen kaikkea myös työkalu, jonka avulla pidämme fokuksemme jatkuvassa toimintojen kehittämisessä. Yhtiössämme on otettu jo paljon prosesseja käyttöön, jotka varmistavat tämän kehityksen jatkumisen. Kun tiedämme kautta organisaation, että teemme töitä kestävämmän kehityksen puolesta, se antaa lisää boostia työhömme, Lapp Connecton toimitusjohtaja Jyri Kontio kertoo.


- Kestävä kehitys luo turvallisempia ja viihtyisämpiä työympäristöjä, ottaen huomioon ympäröivän luonnon. Meille tämä on osa strategiaamme, jonka keskiössä on myös kestävä kehitys, Jyri lopettaa.

Voit ladata DNV:n myöntämät sertifikaatit alta.

ISO 9001(pdf).

ISO 14001(pdf).