Lapp Connecto Sähkösuunnittelijat NSS ry:n jäseneksi - ota käyttöön järjestelmä- ja laitetoimittajahakemisto

nss-ry-slider

Lapp Connecto liittyi Sähkösuunnittelijat NSS ry:n jäseneksi marraskuussa 2022.


Sähkösuunnittelijat NSS ry on Suomen sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on kehittää hyvää sähkösuunnittelutapaa ja toimia jäsentensä ammatillisena yhdyssiteenä. Lapp Connecton virtakiskojärjestelmät ovat usein jo sähkösuunnittelijan pöydällä sähkönjakeluratkaisuja suunniteltaessa. Nyt löydät tuotteemme myös järjestelmä- ja laitetoimittajahakemistosta.

”Virtakiskojärjestelmämme käyvät niin uudis- kuin saneerauskohteisiin,” Samuli Savolainen muistuttaa. ”Sähkösuunnittelijalle me tarjoamme laajan kokemuksen projektitoiminnasta ja asianmukaisen dokumentoinnin. Toimintamme on sertifioitua ja olemme panostaneet tuotekokonaisuuksien standardointiin,” Samuli jatkaa.

Tarjouksesta asennukseen – avaimet käteen palvelu toimii

Suunnittelemme aina kokonaisuuden asiakkaan kanssa ja Suomalaisena toimijana huoltovarmuus, ja varaosapalvelut pelittävät läpi tuotteen elinkaaren,” Savolainen kertoo.
”Olipa kyseessä virranjakelu sairaalaan, kauppakeskukseen tai sähköauton latauspisteille, meiltä saat ratkaisut, oletpa urakoitsija tai loppuasiakas,” Samuli lopettaa.

Löydät kaikki tuotteemme Järjestelmä- ja laitehakemistosta täältä.

 

Tutustu tuotteisiimme!