Lapp Connecto valittu Ponssen vuoden kotimaiseksi toimittajaksi 2020

vierema-greetings-connecto-linkedin
ponsse-palkinto-nouto

Ponsse valitsee vuosittain toimittajaverkostostaan sekä kotimaisen että ulkomaisen tavarantoimittajan tunnustuksena hyvästä yhteistyöstä. Vuoden 2020 kotimaiseksi toimittajaksi valittiin Lapp Connecto Oy ja ulkomaiseksi toimittajaksi ZF Friedrichshafen AG.

Ponssen toimittajaverkostossa on tällä hetkellä yli 250 yritystä ja tiivistä yhteistyötä tehdään jatkuvasti. Jaettava Vuoden toimittaja -palkinto on tunnustus hyvästä yhteistyöstä ja se valitaan sekä kotimaisista että ulkomaisista tavarantoimittajista. Tunnustuksessa arvioidaan toimittajan tuotteiden laatua, toimitusvarmuutta, hintakehitystä ja operatiivista sekä strategista yhteistyötä. Palkinnot jaetaan vuosittain järjestettävässä toimittajaverkostopäivässä. Tänä vuonna päivien teemoina olivat kilpailukyky, kustannustehokkuus ja vastuullisuus.

”Yhteistyömme Lapp Connecto Oy:n kanssa on ollut saumatonta kaikilla osa-alueilla. Halu tehdä Ponsse-tuotteita ja laatua näkyy selvästi. Yhteistyössä tulee aidosti tunne, että homma on hallussa. Lapp Connecto on näyttänyt hienoa parannusta laaduntuottokyvyssä ja lisäksi aktiivinen tuloshakuisuus näkyy sekä kustannuskehityksessä että projekteissa”, kertoo Ponssen hankinta- ja logistiikkapäällikkö Tuomas Yli-Marttila.

Lapp Connectolla ja Ponssella on pitkä yhteinen historia. Yhteistyö aloitettiin vuonna 2003 Otanmäen tuotannossa, joka sitten myöhemmin siirrettiin Vieremälle Ponsse kylään 2007.

- Olemme kehittyneet yhdessä Ponssen kanssa - kehittäneet tuotteita ja erityisesti laatua vuosien ajan, läpi haastavienkin aikojen. Vuosien yhteistyö tuo joustavuutta molemmissa päissä ja teemme ylpeänä tuotteitamme yhdelle maailman suurimmista metsäkonevalmistajista. Yhteistyömme on todellista partnershippiä, Ilpo Mäkelä Lapp Connectolta kertoo.

- Olemme erittäin ylpeitä ja otettuja Ponsse myöntämästä vuoden 2020 toimittajapalkinnosta, Janne Rautula, Plant Manager, iloitsee Vieremän tehtaalta.

- Erityisen merkittävän tästä huomionosoituksesta tekee Ponsse toimittajaverkoston laajuus, ja se, että juuri Lapp Connecto valikoitui tästä suuresta huippuosaajien joukosta vuoden toimittajapalkinnon arvoiseksi. Myös palkinnon kriteeristössä mainittu: ”Tunne asiakkaana, että homma on hallussa!”, antaa meille vielä lisää ”boostia” toimintaamme. Palkinto osoittaa Vieremän tehtaan hienoa kehittymisen polkua; vuoden toimittajapalkinto 2020 on hieno jatkumo vuonna 2013 saadulle, vuoden parantaja-tittelille. Toimintaa on kehitetty jatkuvasti, monta kiveä on käännetty ja tinkimättömällä työllä olemme saaneet yhteistyön Ponsse kanssa erinomaiselle tasolle, monella eri osa-alueella. Asiakaskeskeisyys LAPP:n keskeisenä arvona toteutuukin erinomaisella tavalla Ponsse kanssa toimiessamme, Janne lisää. 

- Lapp Connecto on yksi iso tiimi, johon jokainen tiimin jäsen on antanut oman arvokkaan panoksensa, riippumatta työtehtävästään ja tämän vuoksi haluankin todeta: Yhdessä olemme vahvempia!, Janne lopettaa.

Jyri Kontio, Lapp Connecton toimitusjohtaja iloitsee myös palkinnosta. - Tämä on loistava osoitus yhtiömme sisällä olevasta osaamisesta ja asiakaslähtöisyydestä. Tämä palkinto osoittaa myös sen, että panostuksemme syvään asiakasymmärtämiseen on kantanut hedelmää. Uskon vahvasti, että tämä saavutus on meille jatkossa erinomainen referenssi uusasiakashankinnassa, hän kertoo.

Ponsse Oyj on tavaralajimenetelmän metsäkoneiden myyntiin, tuotantoon, huoltoon ja teknologiaan erikoistunut yritys, jonka toimintaa ohjaa aito kiinnostus asiakasta ja tämän liiketoimintaa kohtaan. Yhtiö kehittää ja valmistaa kestävän kehityksen mukaisia, innovatiivisia puunkorjuuratkaisuja asiakastarpeiden mukaisesti.                                               

Metsäkoneyrittäjä Einari Vidgrén perusti yhtiön vuonna 1970, ja yhtiö on koko historiansa ajan ollut tavaralajimenetelmään perustuvien puunkorjuuratkaisujen edelläkävijä. Ponssen kotipaikka on Suomessa Vieremällä. Yrityksen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pohjoismaisella listalla.

ponsse.com

Lisätietoja:
Jyri Kontio
Mob. +358 40 7541274
Email. jyri.kontio@lappgroup.com