Avoimet työpaikat

S2027-Teams-Mountains-1600x900px-150dpi
assembly-2

TÖISSÄ MEILLÄ

Kehittymismahdollisuudet

Pidämme henkilöstöä tärkeimpänä pääomanamme ja panostamme henkilöstömme kehittämiseen, sekä hyvinvointiin. Kannustamme ja tuemme henkilöstömme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistä esimerkiksi tarjoamalla koulutusta, työssäoppimista ja työkiertoa LAPP-konsernin sisällä. Liikkuminen konsernin sisällä, sekä avoin vuorovaikutus mahdollistavat myös uusien ideoiden ja toimintatapojen kehittämisen.

Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitosyhteistyön kautta pyrimme pääsemään tilanteeseen, jossa olisimme lähiympäristön ihmisten keskuudessa tunnettu työnantaja. Haluamme kertoa ammattiin valmistuville, millainen toimija ja työnantaja olemme, millaisessa ympäristössä toimimme ja millaisia työtehtäviä tarjoamme.

Nykyaikainen tuotantolaitos

Haemme jatkuvasti uusia osaajia hyvin monenlaisiin tehtäviin mm. koneiden ja laitteiden käyttöön, kokoonpanotehtäviin sekä erilaisten toimintaprosessien kehittämiseen ja parantamiseen. Vieremän yksikkö ei siis ole mikään perinteinen konetyöpaja, vaan nykyaikainen teknologian tuotantolaitos.

Työhyvinvointi

Työhyvinvointimme koostuu niin henkisestä, kuin fyysisestä hyvinvoinnista. Avoin ilmapiirimme tukee henkistä jaksamistamme. Samoin innostuksemme työtämme ja yhdessä tekemistä kohtaan, ruokkivat työniloa ja sitoutumistamme. Teemme laadukasta työtä hyvällä fiiliksellä ja olemme ylpeitä siitä. Jotta henkilöstömme voisi hyvin myös fyysisesti, tuemme hyvinvointia liikuntaedulla, sekä lakisääteistä kattavammalla työterveyshuollolla.

ONE LAPP

Olemme osa iso kansainvälistä konsernia, joka tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja yhdessä tekemistä myös Suomen ulkopuolella. Vaikka olemme osa isoa konsernia, olemme onnistuneet luomaan yhtiöömme pienen yhtiön hyvän tunnelman ja aidon tekemisen meiningin. Meillä yhdistyykin nämä kaksi ominaisuutta parhaimmillaan, ison konsernin mielenkiintoiset mahdollisuudet ja pienen yhtiön lämmin tunnelma.

#WeAre Proud Of Being Part of the Lapp Family!

Mikäli meillä ei ole avoimia työpaikkoja tarjolla juuri nyt tarjolla, voit myös jättää avoimen hakemuksen alta. 

Käsittelemme avoimia hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä henkilöihin, jotka ovat mahdollisesti taustaltaan ja kokemukseltaan sopivia meillä avautuviin tehtäviin. 

Latest news

06/08/2022

Lapp Connecto Polska 3rd place at Bronek run - congrats!

06/02/2022

Monimuotoisuus on osa DNA:tamme - tutustu artikkeliin!

05/25/2022

Tervetuloa Hannoverin messuille! Rekisteröidy kävijäksi veloituksetta.