Lapp Connecto Polska

lapp-connecto-polska-header

LAPP Connecto Polska on suurin yksikkömme ja siellä työllistyy yli 200 henkilöä. Tuotantolaitos sijaitsee Grudziądzin kaupungissa lähellä Gdanskia. 

Lapp Connecto Polska tarjoaa työntekijöilleen puhtaan, modernin ja viihtyisän työympäristön ja vakaan työsuhteen loistavassa ilmapiirissä. Molemminpuolinen kunnioitus on meille erittäin tärkeää, ja me arvostammekin työntekijöidemme avoimuutta ja aloitteellisuutta, ja vastavuoroisesti he arvostavat yrityksemme ilmapiiriä ja työsuhteen vakautta. Meille on ominaista ymmärrys työntekijöitämme kohtaan, kärsivällisyys ja ystävällisyys.

Työtehtäviä tehtaallamme on useita, mutta suurin osa työstä painottuu johdin-ja kaapelisarjojen valmisteluun ja asennukseen. Pienistä kokonaisuuksista useiden metrien pituisiin rakenteisiin.

Me tarjoamme todellisia urapolkuja työntekijöillemme. Monia työntekijöistämme ylennetään säännöllisesti heidän avoimuutensa ja sitoutumisensa ansiosta. Tarjoamme myös mahdollisuuden työpaikan vaihtamiseen yrityksemme sisällä, kunkin henkilön potentiaalin huomioiden ja hänelle sopivaa työpaikkaa etsimällä.

Puolan avoimet työpaikat löydät sivulta: kariera.lapp.com