Tuotantolaitokset

Lapp Connecto Hyvinkää

Lapp Connecto Hyvinkää

Tuotantopaikka valitaan aina asiakkaan tarpeita ajatellen, asiakkaan parhaaksi.

Palveluihimme kuuluu aina tuotantopaikan valinta yhdessä asiakkaan kanssa, riippuen tarjouskyselystä ja eräkoosta. Valintaan vaikuttaa myös valmistukseen käytettävä tuotantoteknologia. Palvelemme asiakkaitamme myös erilaisilla valmistuotevarastointi vaihtoehdoilla. Tuotantolaitokseemme sijaitsevat Hyvinkäällä, Vieremässä Suomessa ja Grudziądzissa Puolassa.

Hyvinkään 7200 m2 :n tuotantolaitoksessa valmistamme mm. räätälöityjä, erikoisosaamista vaativia sähköisiä kokoonpanoja (riviliitinkeskukset, ohjauspulpeltit jne.), asiakaskohtaisia kaapelisarjoja. Sen lisäksi Hyvinkäällä valmistetaan jakelukiskot, kiskosillat ja virranottimet. Asiakkaan prototyypit on myös mahdollista valmistaa Hyvinkäällä ennen sarjatuotannon aloittamista.

Vieremän tehtaan yli 2400 m2 :n tuotantotila palvelee paikallisia asiakkaitamme modernilla ja nykyaikaisella laitekannalla. Tuotanto on keskittynyt johdinsarjavalmistukseen ja asiakaskohtaisiin sähköisiin kokoonpanoihin. Yksikön vahvuudet ovat nopea ja ketterä reagointi paikallisten asiakkaiden tarpeisiin.

Puolan tehdas on keskittynyt massiivisiin, sarjatuotanto-kokoisiin johdin- ja kaapelisarjoihin. Lisäksi yksikössä valmistetaan asiakkaan vakioituja keskuksia. Tuotantotilaa yksikössä on yli 4000 m2:ä ja laitekanta on laaja ja monipuolinen.

Lisäksi valmistamme alihankkijallamme Virossa johdin- ja kaapelisarjoja.

Ota meihin yhteyttä kun haluat kustannustehokkaan ja oikeasti kannattavan kumppanin!