Tuotantolaitokset

oc-global-production

Tuotantopaikka valitaan aina asiakkaan tarpeita ajatellen, asiakkaan parhaaksi.Palveluihimme kuuluu aina tuotantopaikan valinta yhdessä asiakkaan kanssa, riippuen tarjouskyselystä ja eräkoosta. Valintaan vaikuttaa myös valmistukseen käytettävä tuotantoteknologia. Palvelemme asiakkaitamme myös erilaisilla valmistuotevarastointivaihtoehdoilla. Tuotantolaitokseemme sijaitsevat Suomessa Hyvinkäällä sekä Vieremällä ja Puolassa Grudziądzissa. Lisäksi tukenamme on koko ÖC Operations Clusterin valmistusverkosto LA EMEAssa, ja globaali LAPP-verkosto maailmalla. 

Omat tuotantolaitoksemme:

Lapp-connecto-hyvinkaa-premises

Hyvinkään 4200 m2 :n tuotantolaitoksessa valmistamme mm. räätälöityjä, erikoisosaamista vaativia sähköisiä kokoonpanoja (riviliitinkeskukset, ohjauspulpeltit, jne.) ja asiakaskohtaisia kaapelisarjoja. Sen lisäksi Hyvinkäällä valmistetaan jakelukiskot, kiskosillat ja virranottimet. Asiakkaan prototyypit on myös mahdollista valmistaa Hyvinkäällä ennen sarjatuotannon aloittamista.

vierema-production

Vieremän tehtaan yli 2400 m2 :n tuotantotila palvelee paikallisia asiakkaitamme modernilla ja nykyaikaisella laitekannalla. Tuotanto on keskittynyt johdinsarjavalmistukseen ja asiakaskohtaisiin sähköisiin kokoonpanoihin. Yksikön vahvuudet ovat nopea ja ketterä reagointi paikallisten asiakkaiden tarpeisiin.

puola-production

Puolan tehdas on keskittynyt massiivisiin, sarjatuotantokokoisiin johdin- ja kaapelisarjoihin. Lisäksi yksikössä valmistetaan asiakkaan vakioituja keskuksia. Tuotantotilaa yksikössä on yli 3000 m2 ja laitekanta on laaja sekä monipuolinen.

Valmistamme lisäksi alihankkijallamme Virossa johdin- ja kaapelisarjoja.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat kustannustehokkaan ja oikeasti kannattavan kumppanin!