Uusi toimitusjohtaja Lapp Connectolle

new-md-header-23

Uusi toimitusjohtaja Lapp Connectolle - Heikki Lappalainen on nimitetty Lapp Connecto Oy:n toimitusjohtajaksi 1.12.2023

Heikki liittyy LAPP-perheeseen Valmet Oyj:ltä, jossa hän on toiminut liiketoimintajohtajana Fiber Process Parts, Services Business Line -liiketoimintalinjalla. Heikillä on mittava ura useissa pörssiyhtiöissä laite- ja huoltoliiketoiminnan eri tehtävissä. Hänellä on myös laaja kokemus kansainvälisestä yritystoiminnasta. 

—  Heikki tuo paljon uutta asiantuntemusta Lapp Connectolle ja LAPP-konsernille. Erityisen vakuuttavaa on hänen vahva johtamistaitonsa, kokemus pörssiyhtiön prosesseista sekä asiantuntemus suunnittelusta, myynnistä ja operatiivisesta toiminnasta. Hänellä on myös vahvaa kokemusta kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä. Olemme vakuuttuneita, että hänen osaamisensa vahvistaa tiimiämme merkittävästi ja odotan innolla, että pääsemme johtamaan liiketoimintaa yhdessä, ÖC Operations Clusterin johtaja Stefanie Heine kertoo.

—  Tämä positio täysin uudessa liiketoimintaympäristössä on erittäin kiinnostava haaste, Heikki kertoo. LAPPin vahvat arvot ja pitkät perineet markkinoilla tukivat päätöstäni liittyä LAPP-perheeseen. Otan mielelläni haasteen vastaan ja luotan että jatkamme vahvan lisäarvon ja kumppanuuden luomista asiakkaillemme jatkossakin.

Lämpimästi tervetuloa LAPP-perheeseen Heikki. 

Lisätietoja:

Stefanie Heine
VP ÖC Operations LA EMEA
+49 151 4405 2179
Stefanie.Heine(at)lapp.com