Työkoneiden sähköistyksen trendit: Näin teknologia muuttaa peliä

no-camble-blog-lapp

Liikkuvien työkoneiden sähköistyksen trendi on herättänyt laajaa kiinnostusta työkoneiden valmistuksessa. Tämä muutos ei ole ainoastaan merkittävä, vaan myös asiantuntijat ennustavat sen vahvistuvan tulevaisuudessa. Alla on kiteytetty kolme avainasiaa tässä kehityksessä, ja kuinka tarjoamme alihankintaosaamista tukemaan tätä uutta teknologista aaltoa:

Ympäristöystävällisyys:
Sähkökäyttöiset työkoneet tarjoavat kestäviä vaihtoehtoja perinteisille polttomoottoreille, vastaten kasvavaan tarpeeseen ympäristöystävällisimmistä ratkaisuista.

Kustannustehokkuus:
Sähkökäyttöisten työkoneiden käyttö tuo merkittäviä säästöjä polttoaine- ja ylläpitokustannuksissa, houkutellen yrityksiä kohti taloudellisesti kannattavampaa vaihtoehtoa.

Teknologian kehitys:
Viimeaikainen kehitys sähkökäyttöisissä voimanlähteissä, erityisesti akkuteknologiassa, mahdollistaa suuremman suorituskyvyn ja pidemmät toiminta-ajat, tehdäkseen sähköisistä työkoneista kilpailukykyisempiä.

lataustuotteet-liikkuvatkoneet

Sähköistyksen trendi näyttää vain voimistuvan tulevaisuudessa. Ja kun puhumme liikkuvien työkoneiden sähköistyksestä, olemme avainasemassa varmistamassa, että tämä teknologinen muutos sujuu saumattomasti ja turvallisesti.
Mutta miten me istumme tähän palapeliin? Kun liikkuvat työkoneet sähköistyvät, olemme avainasemassa varmistamassa sujuvaa ja turvallista teknologista muutosta. Alla keskeiset osa-alueet joiden avulla asiakkaamme saavat mielenrauhaa ja teknologista osaamista omalle tuotteelleen:

Latausinfrastruktuurin huomioiminen:

Liikkuvien työkoneiden sähköistyessä tiedämme, että tämä muutos ei ole vain koneiden sisäinen asia. Lataukseen käytetty infrastruktuuri on yhtä merkittävä tekijä. Akkujärjestelmät toimivat haastavissa olosuhteissa ja ajoittain nopeassa latauksessa tarvittavat virta arvot asettavat omat haasteensa kaapelille sekä liittimille. Esimerkiksi latauskaapelin pitää tukea tehokasta ja luotettavaa sähköistystä.

Kriittinen kaapeleiden krimppaus keskiössä: 

Kontaktin krimppauksessa emme tingi laadusta. Vetotestit, valmistajan määrittelemä krimpin paksuus ja erinomainen liitos ovat keskeisiä tekijöitä. Jokaisen liitokse on kestettävä haastavimmatkin olosuhteet, välttäen löysät liitokset ja niistä johtuvat ongelmat. Löysä liitos aiheuttaa lämpöä, kipinöintiä ja voi vuosien kuluessa hapettua jolloin virransyöttö voi katketa.

Turvallisuus ja laatu kaapelisarjoissa:

Kaapelisarjojen valmistuksessa noudatamme äärimmäistä tarkkuutta, jotta hengenvaaraa ei synny loppukäyttäjälle. Työmaan tuottavuuden ohella asetamme ensisijaiseksi tavoitteeksi käyttäjien terveyden turvaamisen. Kaikki käytetyt kaapelisarjat testataan korkeajännitetesterillä ennen toimitusta, ja tarvittaessa toimitamme kattavan testausraportin. Sähköisten arvojen lisäksi täytyy ottaa huomioon esim. käyttöympäristö sekä tarvittava EMC suojaus.

Miksi valita meidät? Me LAPPilla olemme sitoutuneet olemaan edelläkävijöitä sähköistyksen vallankumouksessa. Komponenteista kokonaisuuksiin tuomme markkinoille jatkuvasti innovatiivisia uusia ratkaisuja jotta kumppanimme voivat rakentaa tehokkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä laitteita. Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa alihankintaosaamista sähköistyksessä. Tai tule piipahtamaan Sähkömessuilla osastolle B822 ja keskustelemaan ratkaisuista. Lue lisää messuista.

Kirjoittaja on Lapp Connecton Key Account Manager Saku Mitrunen. Ota yhteyttä Sakuun kun haluat keskustella lisää ratkaisuista sähköistyksestä!

Saku Mitrunen
p. +358 20 764 8388
m. +358 40 552 6123
saku.mitrunen(at)lapp.com

Tutustu ratkaisuihimme alta:

sahkomessut-button-image-24

Suomi/Finland

saku-mitrunen

Key Account Manager
Saku Mitrunen
p. +358 20 764 8388
m. +358 40 552 6123
saku.mitrunen(at)lapp.com

pasi-vesterinen

Key Account Manager
Pasi Vesterinen
p. +358 20 764 7408
m. +358 040 630 5010
pasi.vesterinen(at)lapp.com

antti-rajalahti-contacts

Key Account Manager
Antti Rajalahti
p. +358 20 764 6030
m. +358 50 337 6683
antti.rajalahti(at)lapp.com

ari-reinikainen

Key Account Manager
Ari Reinikainen
p. +358 20 764 7421
m. +358 400 167 647
ari.reinikainen(at)lapp.com