Työpaikat

assembly-2

Töissä meillä

Kehittymismahdollisuudet ja hyvinvointi

Pidämme henkilöstöä tärkeimpänä pääomanamme ja panostamme henkilöstömme kehittämiseen, sekä hyvinvointiin. Kannustamme ja tuemme henkilöstömme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistä esimerkiksi tarjoamalla koulutusta, työssäoppimista ja työkiertoa Lapp-konsernin sisällä. Liikkuminen konsernin sisällä, sekä avoin vuorovaikutus mahdollistavat myös uusien ideoiden ja toimintatapojen kehittämisen.

Työhyvinvointimme koostuu niin henkisestä kuin fyysisestä hyvinvoinnista. Avoin ilmapiirimme tukee henkistä jaksamistamme. Samoin kuin innostuksemme työtämme ja yhdessä tekemistä kohtaan ruokkivat työniloa ja sitoutumistamme. Teemme laadukasta työtä hyvällä fiiliksellä ja olemme ylpeitä siitä. Jotta henkilöstömme voisi hyvin myös fyysisesti, tuemme hyvinvointia liikuntaedulla, sekä lakisääteistä kattavammalla työterveyshuollolla.

#WeAre LAPP

Olemme osa iso kansainvälistä konsernia, joka tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja yhdessä tekemistä myös Suomen ulkopuolella. Vaikka olemme osa isoa konsernia, olemme onnistuneet luomaan yhtiöömme pienen yhtiön hyvän tunnelman ja aidon tekemisen meiningin. Meillä yhdistyykin nämä kaksi ominaisuutta parhaimmillaan, ison konsernin mielenkiintoiset mahdollisuudet ja pienen yhtiön lämmin tunnelma.

#WeAre Proud Of Being Part of the Lapp Family!

Mikä meillä ei ole avoimia työpaikkoja tarjolla, voit myös jättää Avoimen hakemuksen.
Käsittelemme avoimia hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä henkilöihin, jotka ovat mahdollisesti taustaltaan ja kokemukseltaan sopivia meillä avautuviin tehtäviin. 

 

 

Tutustu työntekijätarinoihimme!