Asiakastiedote koskien koronavirusta

Koronaviruksen vaikutuksen minimoiminen ja toimintakyvyn ylläpito

Hyvä asiakkaamme,

Tällä hetkellä koronavirusepidemia ei vaikuta toimintakykyymme. Olemme kartoittaneet tärkeimpien tuotteiden, sopimuksellisten asiakasvarastojen ja kriittisten komponenttien saatavuustilanteen, ja varaudumme tarpeen mukaan hetkellisiin saatavuuskatkoksiin nostamalla paikallisia varastotasoja.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti, ja käymme aktiivista keskustelua toimittajiemme kanssa. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiakkaillemme merkittävistä muutoksista välittömästi.

Pyrimme pitämään myös asiakaskohtaiset valmistuotevarastot sovitulla tasolla tai jopa nostamaan oman harkintamme mukaan.

Asetamme kaiken lähtökohdaksi henkilökuntamme terveyden, yhtiön toimintakyvyn, ja asiakkaidemme liiketoiminnan turvaamisen. Turvataksemme nämä, olemme ryhtyneet toimenpiteisiin työyhteisössä koronavirusepidemian takia.

Toimihenkilöstömme on suurelta osin siirtynyt työskentelemään etänä lähikontaktien minimoimiseksi, ja kaikkiin toimitiloihimme ja tuotantoon on asetettu vierailukielto. Kaikki tapaamiset pidetään ensisijaisesti video- tai puhelinpalavereina.

Tuotantoamme pyrimme jakamaan mahdollisuuksien mukaan kahteen vuoroon lähikontaktien minimoimiseksi. Yleisten tilojen desinfiointia ja käsineiden käyttöä myös tuotannossa on lisätty.

Tällä pyritään hidastamaan viruksen leviämistä. Seuraamme tiiviisti valtion ja terveysviranomaisten ohjeistusta, ja toimimme niiden mukaisesti.

Yhteistyöterveisin,

Ilpo Mäkelä
Toimitusjohtaja
Lapp Connecto Oy