Jyri Kontio on nimetty Lapp Connecton toimitusjohtajaksi 1.4.2021 alkaen

Jyri-Kontio-news

Jyri Kontio on nimitetty Lapp Connecto Oy:n toimitusjohtajaksi. Nykyinen toimitusjohtaja, Ilpo Mäkelä, siirtyy eläkkeelle 1.6.2021 alkaen.

Jyri Kontiolla on laaja kokemus kansainvälisistä globaalien yritysten johtotehtävistä. Hän on työskennellyt viimeiset 10 vuotta Stera Technologies Oy:llä. Jyrin tausta on aidosti kansainvälinen, hänen asemapaikkoinaan ovat aiemmin olleet mm. Intia ja Viro. Jyri on myös työskennellyt PKC Group Oyj:llä mm. johdinsarjaliiketoiminnan varatoimitusjohtajana.

— Me Lapp Connectolla keskitymme edelleen yhä laadukkaampien lisäarvopalveluiden tuottamiseen asiakkaillemme sekä kansainvälistymiseen ja kasvuun. Tunnettu vakavarainen ja globaali LAPP-konserni on vahvasti tukenamme kasvustrategiassa, Ilpo Mäkelä kertoo.

— Jyri Kontio on tulos- ja ratkaisukeskeinen johtaja, jolla on vahva osaaminen alihankinnasta. Lisäksi hänen laaja kokemuksensa kansainvälisten kehitysprojektien vetämisestä tulee täydentämään konsernin ja meidän kasvustrategiaamme vahvasti. Annan viestikapulan luottamuksella eteenpäin Jyrille, ja siirryn itse nauttimaan eläkepäivistä kesän alussa, Ilpo lopettaa.

— Otan mielelläni haasteen vastaan, Jyri sanoo. Lapp Connecto on hyvin johdettu yritys, ja LAPP Group on globaali markkinajohtaja alallaan. Odotan innolla, että pääsen jatkamaan ja edelleen kehittämään asiakaslähtöisiä ratkaisuja, ja lisäämään vahvaa osaamistamme globaalisti, Jyri lopettaa.

Lisätietoja:

Ilpo Mäkelä
Toimitusjohtaja
p. 020 764 8346
ilpo.makela@lappgroup.com