Meet the new LAPP family member - Tervetuloa taloon Antti!

antti-rajalahti-www

Tervetuloa OneLAPP-perheeseen Antti Rajalahti. Antti on upouusi Key Account Managerimme, ja on osa myyntitiimiämme Hyvinkäällä. Antti vastasi kolmeen kovaan kysymykseen. Tutustu!

Mitä odotat uudelta työltäsi Lapp Connectossa? 

Uudelta työltäni Lapp Connectolla odotan mielenkiintoisia haasteita ja myös henkilökohtaista kehittymistä. Toki odotan myös onnistumisia ja sitä kautta tuloksia, jotka hyödyttävät itseni lisäksi myös Lapp Connectoa. Odotan myös uusiin mukaviin ihmisiin tutustumista ja sitä kautta uusia tuttavuuksia.  

Mitä supervoimia sinulla on (työssä tai vapaa-ajalla)? 

Supervoimakysymys oli näistä kysymyksistä ehdottomasti vaikein. Normaalina Suomalaisena miehenä vaatimattomuus taitaa olla yksi hyveistä minkä kanssa on kasvanut, niin omien erinomaisuuksien korostaminen on aina vähän haastavaa.

Tietääkseni en osaa lentää, enkä liene läpinäkyväkään. Jouduin siis turvautumaan internetin tarjoamiin apukeinoihin. Ensimmäisenä tein ensimmäisen testin mikä tuli hakutuloksena ” mitä supervoimia sinulla on” kyselyyn ja tuloksena sain, että ”olet Supernainen!” ja supervoimani on ”urheus”.

Tämä nyt vähän poikkeaa omasta minäkuvastani, joten ehkä Anna-lehden testi ei ollut minulle oikea valinta. Kokeilen vielä seuraavaa. Testimato.com osoitteesta näytti löytyvän useampia testejä ja useammasta kuin yhdestä sain vastaukseksi supernopeuden, mutta en kyllä mielestäni ole edes erityisen nopea.

Viimeisestä testistä sain vastaukseksi ” Yli-inhimillinen älykkyys”, joka oli ehdottomasti mieluisin koetulos, mutta pelkään ettei älykkyytenikään ihan yli-inhimillinen ole. Kaiken kaikkiaan vastauksestani päätelleen supervoimani voisi olla jaarittelu, tai sitten ehkä vain itseironia. 

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi? 

Tämä on minulle ehkä hieman sattumaltakin helppo. Tämä sattuma on se, että tämän kysymyspatteriston saamista edeltäneenä viikonloppuna kävin Tampereella museokeskus Vapriikissa josta löytyy ”Tampereen Luonnontieteellinen museo”.

Siellä yhtenä installaationa on ”Elukkavaaka”, joka ohjeistaa käyttäjäänsä ”Mikä eläin olet? Punnitse itsesi, niin tiedät”. Olin siis juuri käynyt tällä puntarilla ja siitä sain vastaukseksi seuraavaa: 

”Olet Kuutti - Olet saimaannorpan poikanen ja olet erittäin uhanalainen. Et asu Pirkanmaalla vaan Saimaalla, Itä-Suomessa. Sinulla on pehmeänvillainen, valkoinen turkki. Elät vain Saimaalla.” 

Lämpimästi tervetuloa Antti.