TJ-jakelukiskot ja TUX-virranottimet

tj-jakelukiskot-18

TJ-jakelukiskot ovat monipuolisia ja ulkonäöltään edustavia kiskoja ja ne voidaan asentaa kaikkialle, missä tarvitaan joustavaa ja muunneltavaa sähköasennusta; seinälle, kattoon tai korotetun lattian alle. Käyttökohteina esim. konesalit, elektroniikka- ja IT-teollisuus, työpajat, laboratoriot, kokoonpanoteollisuus, toimistot ja koulut.
Valikoimassa on 80 ja 125 A:n kiskot sekä ”plug-in”-virranottimet 6-63 A.

TJ-jakelukiskon kotelo on valmistettu pursotetusta alumiiniprofiilista.
Kansiosa on lasikuituvahvisteista thermoplastista polyesteriä, joka on palamatonta (UL-94, luokka V-O). Virranottokohdat sijaitsevat 0,33 metrin välein kiskoelementin kansipuolella. Jakelukiskojärjestelmä on 5-napainen; N, L1, L2, L3 ja PE.

Asennus on helppoa sekä nopeaa ja lopputulos on joustava, muunneltava ja arvonsa säilyttävä jakelujärjestelmä. TJ-jakelukiskojärjestelmä voidaan varustaa mekaanisella haittajärjestelmällä, joka estää eri järjestelmien virranottimien virheellisen ristikytkennän, esim. 400 V 50 Hz / 48 VDC.

 

tux-virranottimet-18

TUX-virranottimet

TJ-jakelukiskoihin tarkoitetut TUX-virranottimet tyypitetään ja varustellaan tarpeen mukaan. Virta-arvot ovat 6, 10, 16, 20, 25, 32 tai 63 A. Virranottimien varustuksena voi olla erilaisia johdonsuojakatkaisijoita, kytkimiä, on/off-katkaisijoita, pistorasioita, kWh-mittareita, vikavirtasuojia, kaapelitiivisteitä, kaapeleita, jatkopistorasioita, johtimia jne. Tyypitystaulukon avulla virranottimien varustelu on helppo määritellä. TUX-virranottimia käytetään TJ-jakelukiskon yhteydessä. Kaikki virranottimet valmistetaan Hyvinkäällä Suomessa.