Asiakastiedote koskien koronavirusta

TIEDOTE 7.4.2020

Asiakastiedote koskien CoVid19 pandemiaa

Hyvä asiakkaamme,

Olemme kartoittaneet tärkeimpien tuotteiden, sopimuksellisten asiakasvarastojen ja kriittisten komponenttien saatavuustilanteen. Tällä hetkellä koronavirusepidemia vaikuttaa jo osittain toimintakykyymme. Osa sopimus- ja komponentti-toimittajistamme ovat italialaisia ja kuten yleisesti tiedämme, siellä on asetettu tehtaita toimintakieltoon pandemian takia. Komponenttien saanti sieltä on hyvin rajoittunut tai jopa kokonaan pysähtynyt.

Varsinkin kiskoliiketoimintaamme vaikuttaa merkittävästi sopimusvalmistajamme, DKC:n, tuotannon pysäytys muutamaksi viikoksi. Kiireellisissä tapauksissa tarjoamme vaihtoehtoisia ratkaisuja.
Seuraamme tilannetta jatkuvasti, ja käymme aktiivista keskustelua toimittajiemme kanssa. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiakkaillemme merkittävistä muutoksista välittömästi.

Asetamme kaiken lähtökohdaksi henkilökuntamme terveyden, yhtiön toimintakyvyn, ja asiakkaidemme liiketoiminnan turvaamisen. Turvataksemme nämä, olemme ryhtyneet toimenpiteisiin työyhteisössä koronavirusepidemian takia.

Tuotantomme toimii toistaiseksi normaalisti. Olemme siirtyneet soveltuvin osin kahteen vuoroon vähentääksemme työntekijöiden välisiä kontakteja. Lisäksi seuraamme terveysviranomaisten ohjeita rajoittaaksemme mahdollisia tartuntoja tuotannossa.

Toimihenkilöstömme on suurelta osin siirtynyt työskentelemään etänä lähikontaktien minimoimiseksi, ja kaikkiin toimitiloihimme on asetettu vierailukielto. Kaikki tapaamiset pidetään ensisijaisesti video- tai puhelinpalavereina. Tällä pyritään hidastamaan viruksen leviämistä. Seuraamme tiiviisti valtion ja terveysviranomaisten ohjeistusta, ja toimimme niiden mukaisesti.

Terveisin,
Ilpo Mäkelä
Toimitusjohtaja
Lapp Connecto Oy